Община Две могили прави среща с частни съдебни изпълнители

Новините

20-11-2016, 09:19

Снимка:

Община Две могили

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Каратист с почетния знак на Две могили

Тя е част от информационната кампания „Как да защитим правата си като длъжници и кредитори”

Община Две могили уведомява всички граждани, че на 22 ноември от 13 часа в конферентната зала на общината с адрес гр. Две могили, бул. „България” №84, ет. 2, ще се проведе среща с частни съдебни изпълнители във връзка с предприета информационна кампания „Как да защитим правата си като длъжници и кредитори”.

Целта на кампанията е да се запознаят гражданите с правата им като страна в изпълнителния процес, да се информират за функциите на частните съдебни изпълнители, да се отговори на техните горещи въпроси и да се представят в директен разговор с гражданите законодателните инициативи на частните съдебни изпълнители за защита на интересите на страните в процеса

В приемната ще бъдат поставени кутии с листовки с няколко въпроса за обратна връзка, свързани със съдебно изпълнение, както и брошура със съвети как да си защитят правата длъжниците и кредиторите.

Като инициатори на кампанията ще присъстват частен съдебен изпълнител Иван Хаджииванов – район на действие Окръжен съд гр. Русе и частен съдебен изпълнител Васил Николов – район на действие Окръжен съд гр. Русе.

Община Две могили кани всички заинтересовани граждани да се включат в кампанията.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов