Кметът Стоилов откри петото първенство по „ФУТЗАЛ РУСЕ 2016“

Мисия

17-11-2016, 20:04

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пламен Стоилов стана Кмет на годината

Калоян Георгиев благодари на мениджърския екип на „Булстрад Арена“

 

Днес, в „Булстрад Арена“ започна 5-тото първенство по „ФУТЗАЛ РУСЕ 2016“. Тази година участие ще вземат реконден брой състезатели - 210, разпределени в 14 отбора.  Краят на м. март се очаква турнирът да завърши, а победителите от него да се състезават на Държавното първенство по Футзал.

На събитието присъстваха кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов, Димитър Димитров – председател на областния съвет на БФС, мениджърският екип на „Булстрад Арена“ – Борислав Велков и Иван Драндийски, състезатели и гости.

 „Когато имаш такава зала и мениджъри може да правиш всичко, мечтали сме си да имаме това състезание по Футзал в „Булстрад Арена“ и ето, че това е факт.“, добави г-н Пламен Стоилов. Той пожела най-добрият да победи, защото футболът вече е възроден в Русе и откри първенството по Футзал.

Калоян Георгиев благодари на мениджърския екип на „Булстрад Арена“ за реализирането на съвместния проект и на фирма „Мегахим”, които подпомогнаха изграждането на игрището в реалните му размери за футзал.

Отборите, които се състезаваха вечерта бяха АФК „Русчук“ срещу „Дизастър“, „Дунав завинаги“ срещу „Булмаркет“, „Катеначо“ срещу „Доминекс про“.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)