ВК „Левски София“ си завоюва победата с 3:2 гейма над ВК „Черно море - Баск” Варна

Спорт

14-11-2016, 18:30

Снимка:

БУЛСТРАД АРЕНА

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

РЗИ- Русе с кампания против пушенето

БУЛСТРАД АРЕНА посрещна двата тима с над 600 души

В неделния сблъсък от 5-я кръг на Суперлигата, ВК „Левски София“ си завоюва победата с 3:2 гейма над ВК „Черно море - Баск” Варна. БУЛСТРАД АРЕНА посрещна двата тима с над 600 души, които гледаха двучасовия драматичен двубой на живо.

Един час преди началото на официалния двубой, Владо Николов изведе децата, младежите и мъжете от волейболното училище „Владимир Николов“ в демонстративни мачове. Той не остави нито един от отборите, срещу които игра, да спечелят. В мачовете участваха и двамата му синове – Симеон и Алекс, състезатели в отбора „Левски София“, за момчета до 14 г. В срещите взеха участие над 50 деца и младежи, на които любим фаворит е Владо Николов.

Преди няколко месеца стартира волейболното училище, като тренировките са разделени в пет групи и тренират два пъти в седмицата в тренировъчната зала на БУЛСТРАД АРЕНА.

В залата присъства и Стефан Чолаков – главният мениджър на волейболното училище „Владимир Николов“, треньорът на ВУ „Владимир Николов“ Атанас Митев и Борислав Велков – мениджър на БУЛСТРАД АРЕНА, който има дългосрочна визия за развитието на волейбола и спорта в града.

2017 ще бъде една силна волейболна година за град Русе. БУЛСТРАД АРЕНА ще бъде домакин на женското ГРАН ПРИ през лятото. Състезанието е женска версия на световната лига по волейбол за мъже.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)