Кметът Стоилов: Гласувах за този кандидат за президент, който гарантира сигурността и стабилността на държавата

Мисия

13-11-2016, 13:46

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Изборният ден в Русенска област започна нормално

Бурен вятър в Русе

Община Русе отново има съответната готовност да осигури на всички желаещи възможност да гласуват

„Гласувах за този кандидат за президент, който гарантира сигурността и стабилността на държавата“. Това заяви кметът Пламен Стоилов, след като упражни своя вот точно в 10 часа днес. Русенският градоначалник гласува в Гимназията по туризъм, заедно със съпругата и дъщеря си.

„За нас, кметовете, е най-важно да е стабилна държавата. В хаос, в безредици, в анархия няма как да си изпълняваме програмата за мандата. Вярвам, че разумът ще надделее и утре България ще е същата, продължавайки по този път на развитие, по който ускорено върви през последните години“, допълни още Стоилов.

Той коментира и лошото време днес, което може би ще спре русенци, които не са достатъчно мотивирани, да излязат и да гласуват, което пък ще се отрази на активността.

Община Русе отново има съответната готовност да осигури на всички желаещи възможност да гласуват. „Секционните избирателни комисии са инструктирани да работят бързо, но ако някъде възникне проблем сме готови да реагираме в най-кратки срокове“, каза още кметът.  



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов