Депутатите от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе гласуваха днес

Новините

13-11-2016, 13:40

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Изборната активност в Русенска област към 10 часа е 8,68%

Пламен Нунев: При дестабилизация инициативността на кметовете в цялата страна винаги намалява

Гласувах за бъдещето на Русе и България, каза народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев малко след като гласува днес в секция № 154 в ПГ по механотехника – Русе.

През 2018 година ще България ще поеме председателството на Европейската комисия. По тази причина през 2017 година в страната трябва да има стабилност и спокойствие, а партиите трябва да бъдат обединени, а не разединени.

 

Гласувах за развитието на Русе и Русенска област, за осъществяването на проектите, които са в процес на реализация през този програмен период. При дестабилизация инициативността на кметовете в цялата страна винаги намалява. Надявам се избирателят днес да прецени и вземе най – важното и правилно решение, подчерта Пламен Нунев.

 

Президентът на България трябва да има евроатлантическа ориентация, добави  депутатът.

 

Гласувах за стабилна и силна България, за България, която да има авторитет в Европа и в света. Искам възрастните хора да имат спокойни старини, гражданите в активна възраст да имат работа, а децата и внуците ни да останат в България. Призовавам всички да упражнят правото си на глас. Вярвам в разумния избор на русенци, каза Светлана Ангелова, която пусна бюлетина в секция № 4 в ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура – Русе,

 

За втори път в Русе се дава възможност да гласуваме машинно и това е значително облекчение на изборния процес. Пести се време и по тази причина изчакването е минимално, заяви Свилен Иванов, който избра да пусне своя глас с помощта на специалното електронно устройство в секция № 129 в СУПНЕ „Фридрих Шилер“. България се нуждае от предвидимост и устойчивост в бъдеще, посочи още той. По тази причина г-н Иванов даде своя вот за достойните кандидати за президент и вицепрезидент, издигнати от ГЕРБ.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов