„Каолин“ с грамота за дарителство от Националното сдружение на общините

Новините

11-11-2016, 19:28

Снимка:

община Ветово

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Граждани номинират олимпиеца Ружди Ружди за почетен гражданин на Ветово

"Каолин" ЕАД направи над 100 000 лв. дарения, предназначени за благоустройствени дейности във Ветово

С плакет и почетна грамота за общински дарител Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) награди "Каолин" ЕАД за направени над 100 000 лв. дарения, предназначени за благоустройствени дейности и инициативи за подкрепа на културни и спортни мероприятия в Община Ветово.

 

"Каолин" ЕАД е най-големият работодател в региона на Община Ветово. Дружеството направи над 100 000 лв. дарения, предназначени за благоустройствени дейности във Ветово.

Половината от заетите в компанията работници и служители са жители на населените места в Община Ветово. Част от фирмената ни политика и ценностите ни е да сме отговорна част от местните общности, сред които живеем и работим и да допринасяме за благоустрояването на общините, в които осъществяваме дейност и за развитието на социалния, културния и спортния живот на местните жители, смятат в дружеството. 

 

Наградата беше връчена на ръководството на "Каолин" ЕАД в лицето на изпълнителните директори, Димитър Ангелов и Радомир Чолаков, от кмета на Ветово Георги Георгиев на скромна церемония в Общината.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов