Народните представители от ГЕРБ и министър Николина Ангелкова посетиха Борово

Новините

01-11-2016, 20:23

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цецка Цачева в Борово: Гласувайте ни доверие, за да гарантираме стабилността на държавата

Министърът предложи догодина в центъра през 2017 година да гостува кулинарно шоу с участието на посланици на различни държави у нас

Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и министърът на туризма Николина Ангелкова посетиха този следобед град Борово. Те гостуваха в Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Детелина“ – Борово /ЦСРИ/ с директор Юлиаяна Пашкунова и поздравиха възрастните хора по повод Деня на народните будители. Преди 2 месеца в центъра, обслужващ близо 100 потребители, бе открит външен фитнес за хора с увреждания с тематичното название „Рехабилитация сред природата“. Гостите разгледаха помещенията за трудотерапия, физиотерапия и възстановяване. 

„Радвам се, че кметът на Общината Валентин Панайотов показва грижата към хората в неравностойно положение“, заяви  Нунев.  Ангелкова приветства екипа на центъра за работата му през годините, което издига авторитета му и го в Русенска област. Тя връчи и наградите на победителите в турнир по белот. 

Министърът предложи догодина в центъра през 2017 година да гостува кулинарно шоу с участието на посланици от различни държави у нас. 

По – късно министърът и депутатите разгледаха новия посетителски информационен център в Борово.  Ангелкова видя за първи път копието на Боровското сребърно съкровище, изложено в сградата. Тя оцени високо майсторската му изработка, както и създадените условия за информиране на туристите в общината. Малко преди да отпътува за Новград, кметът Валентин Панайотов връчи на министъра почетния знак на Община Борово.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов