Депутатите Пламен Нунев и Свилен Иванов на откриването на спортна зала в Сандрово

Спорт

30-10-2016, 13:23

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дискриминацията на хората с увреждания обсъждаха в Русенския университет

Нунев: Благодаря на Валентин Йорданов и екипа му за това, което прави за Сандрово и Русе. Благодарение на него в началото на 2017 година в Русе ще се проведе международен турнир по свободна и класическа борба

Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев и Свилен Иванов участваха днес в откриването на реконструираната и модернизирана спортна зала в село Сандрово /Община Русе/. Събитието уважиха още председателят на Българската федерация по борба Валентин Йорданов, зам.- кметът на Община Русе Иван Григоров, кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов, зам. – генералният секретар на Българската федерация по борба Рахмат Сукра и др. гости. 

„Благодаря на Валентин Йорданов и екипа му за това, което прави за Сандрово и Русе. Благодарение на него в началото на 2017 година в Русе ще се проведе международен турнир по свободна и класическа борба „Дан Колов“, каза в приветствието си  Нунев. 

„Поздравявам кмета Божидар Стоилов за неговата активност през годините и многото спечелени проекти. Оказахме му подкрепа за обновяване и на хиподрума, а в началото на 2017 ще се състои официалното му откриване. Подпомогнахме ремонта на църквата. Искам и вие да го подкрепяте, защото виждате, че нещата се случват и той постоянно работи във Ваш интерес“, подчерта народният представител. 

„Дано в тази сграда влязат много деца и се запалят по борбата. Спортът дисциплинира и ни учи да преодоляваме трудностите в живота“, каза Йорданов преди да връчи ключа на залата на кмета Стоилов с пожелание да я пази. 

Залата е обновена изцяло със средства на световноизвестния наш състезател по борба Валентин Йорданов. Тя се отоплява с нова климатична техника и е оборудвана с нов тепих за борба, както и помощни средства за подготовка на бъдещите борци. 

Импровизираният  музей на славата към залата представя борци, започнали своя път към успеха от Сандрово като Валентин Йорданов, Йордан Стефанов и др. В него са показани техни снимки, отличия, документи, пособия на подготвялите ги треньори. 

По – късно депутатите и домакините направиха преглед на обновения хиподрум, православния храм, който се ремонтира и други обекти.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов