Депутат Светлана Ангелова поздрави жителите на Долна Студена с празника на селото

Новините

30-10-2016, 13:11

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Депутатите Ангелова и Иванов на откриването събор «Ценово пее и танцува»

Ангелова: Специално искаме да подчертаем заслугите Ви в контекста на подготвените инициативи в полза на гражданите, съчетани с календара, целите и задачите, стоящи пред Общинската администрация

„Високо оценявамe дейността Ви като кмет на Долна Студена през първата година на първия Ви мандат и активната позиция по редица проблеми, поставяни от многобройните жители.

Долна Студена се радва на подкрепата на общинското ръководство и голямото Ви желание да направите кметството едно модерно и привлекателно място за живеене, с добра инфраструктура. То се намира на живописно място край Янтра с отлични предпоставки за развитие на селски туризъм и риболов.

Специално искаме да подчертаем заслугите Ви в контекста на подготвените инициативи в полза на гражданите, съчетани с календара, целите и задачите, стоящи пред Общинската администрация, ръководена от д-р Петър Петров и Общинския съвет. Благодарение на Вашето съдействие и активност живущите там ще имат възможността да усетят по – бързо промяната в управлението на местно ниво“, каза народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Светлана Ангелова, която отправи приветствие от свое име и от името на колегите си към кмета Николай Николов и участва в празника на село Долна Студена /Община Ценово/.

След официалното откриване на тържеството, което бе уважено и от председателя на Общински съвет – Ценово Галина Георгиева, общински съветници, кмета на Община Ценово д-р Петър Петров събитието продължи с много песни и танци, изпълнени от местни самодейци .



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов