Завърши проект „Спорт и отдих в училищния двор“ в Строителната гимназия

Спорт

27-10-2016, 10:57

Снимка:

Пресцентър Областна управа

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенска област- отличник в извеждането на деца от институции

Краят беше викторина на тема „Обичам природата и аз участвам!“

С финална пресконференция за отчитане резултатите завърши  проект „Спорт и отдих в училищния двор“, част от кампанията „За чиста околна среда-2016“.

Домакин на събитието беше инж. Камелия Денчева, директор на ПГСАГ „Пеньо Пенев“ Русе,  а сред официалните гости беше  Станимир Станчев, заместник- областен управител на област Русе.

В своето приветствие заместник- областният управител изрази своята удовлетвореност за постигнатите резултати. Той отправи пожелания за реализиране на нови стойностни проекти и връчи поздравителен адрес от името на Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, в който се казва: „Използвам възможността да изразя своето уважение към Вас за  професионализма, отговорността и любовта, която влагате през годините за утвърждаване на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия като едно най-добрите професионални училища в област Русе.

Екологичното и спортно възпитание в училище е важно и се осъществява най-вече чрез организирането на различни инициативи, в т.ч. извънкласни дейности и занятия с природозащитна насоченост. “

Пресконференцията завърши с училищна викторина на тема „Обичам природата и аз участвам!“. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов