Губернаторът поздрави стажанти с успешното приключване на стажа им

Мисия

25-10-2016, 16:40

Снимка:

Пресцентър Областна управа

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Учени от Узбекистан ще посетят Русенския университет по проекта MATcHES

Областният управител благодари за усилията, отговорността и старанието, които всяка една от тях вложиха през изминалите месеци

Днес, Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, поздрави Кристина Данова и Виктория Стоилова, които приключиха успешно своя 9-месечен трудов стаж по Национална програма „Старт на кариерата“ в Областна администрация Русе.

Виктория Стоилова, завършила Варненски свободен университет със специалност „Право“ и Кристина Данова, завършила специалност „Маркетинг“ в РУ „Ангел Кънчев“ започнаха работа на 25.01.2016 г. като младши експерти в отдел „Административен контрол и регионално развитие“.

Областният управител благодари за усилията, отговорността и старанието, които всяка една от тях вложиха през изминалите месеци, включвайки се активно в работата на администрацията и подпомагайки останалите експерти в нея. Той им пожела здраве, лично щастие и успех в бъдещата им професионална реализация.

 Бурджиев подари на Виктория и Кристина красив букет цветя и сувенир бухал – символ на дълголетието, мъдростта, знанието и ерудицията, за спомен от екипа на Областна администрация.

Национална програма „Старт на кариерата“ осигурява реална възможност за придобиване на трудов стаж на младите хора и прави прехода от образование към заетост по-ефективен. Областна администрация Русе се включва активно през последните години като партньор-работодател по Програмата, осигурявайки подходящи работни места на част от кандидатстващите младежи.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов