Комплексът за социални услуги за деца и семейства стана на 11 години

Мисия

25-10-2016, 10:49

Снимка:

Пресцентър Областна управа

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Учени от Узбекистан ще посетят Русенския университет по проекта MATcHES

Празникът включваше благотворителен базар

Вчера, в МОЛ Русе се проведе последният ден от благотворителния базар, посветен на 11-тия рожден ден на Комплекс за социални услуги за деца и семейства в Русе.

Кулминацията на благотворителната инициатива беше партито “Комплекс за социални услуги и приятели”.

На празника  дойдоха  Станимир Станчев, заместник- областен управител на област Русе,  Дейвид Бисет, управител на СНЦ ”Еквилибриум”,  Милена Влахова, директор на Комплекса за  социални услуги за деца и семейства,  Мариела Личева, директор на дирекция „Здравни и социални дейности” в Община Русе, партньори и съмишленици, много гости и участници.

В своето приветствие заместник- областният управител изрази своята убеденост, че и занапред екипът на Комплекс за социални услуги за деца и семейства ще продължи да покорява нови върхове и да допринася за по-доброто бъдеще на децата. Той връчи и поздравителен адрес от името на Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе,   на управителят на СНЦ ”Еквилибриум”.

Програмата включваше участието на деца от Дневен център за деца с увреждания „Слънчо“, управляван от „Еквилибриум“, деца от Комплекса за социални услуги, деца от детски градини „Русалка“, „Пинокио“ , „Зора“ и гост- изпълнители.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов