Депутатът Пламен Нунев и кметът на Община Бяла Славов огледаха строящи се обекти Бяла

С тях бяха световноизвестната наша лекоатлетка Анелия Нунева, зам. – кметът на Община Бяла Евгени Димов, кметове от региона

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев и кметът на Община Бяла Димитър Славов направиха преглед на обекти в град Бяла, които са в процес на изграждане. Те бяха придружени от световноизвестната наша лекоатлетка Анелия Нунева, зам. – кметът на Община Бяла Евгени Димов, кметове на кметства от региона.

Те разгледаха новоасфалтирана улица в кв. „Гара Бяла“. Улицата не е ремонтирана от десетилетия, а сега е обновена от икономии в общинския бюджет. Живущите в района изказаха своето задоволство от качеството на извършваната работа и поздравиха кмета за стореното от него и екипа му. Акцент в посещението на кв. „Гара Бяла“ бе огледът на строежа на новия храм „Свети Пантелеймон“, както и на близката нова многофункционална площадка за спорт. В момента се изливат основите на зданието, където ще бъде църквата. Русенският митрополит Наум лично положи основния камък в началото на градежа преди повече от месец. Той е очакван от беленчани от десетилетия. Излива се бетон за основата и на площадката с изкуствено покритие,  разположена на площ от 1000 м2. Тя ще разполага с 200 места за зрители, осветление, ограда и пр. Стойността на обекта е 75 хил. лева. През 2017 година ще започне оформянето и на нов парк там.В края на визитата народният представител даде висока оценка на кмета и насърчи екипа му да бъде още по – активен при разработката на проекти с европейско финансиране, за да отговори на нуждите на местните жители в сферата на културата, социалната политика и пр.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов