Нова спортна площадка в Бяла откриха депутатътПламен Нунев и кметът Димитър Славов

Новините

22-10-2016, 15:03

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цветан Цветанов в Бяла: Победата на Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантира развитието на общините

Стойността на обекта е 20 хил. лева. Парите са от икономии на капиталовите разходи за 2016 година

Народният представител от ГЕРБ в Русе Пламен Нунев, кметът на Община Бяла Димитър Славов, световноизвестната наша лекоатлетка Анелия Нунева и директорът на учебното заведение откриха днес нова площадка в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Това стана в присъствието на председателя на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, общински съветници, зам. – кметът на Община Бяла Евгени Димов, кметове на кметства от региона. 

„Радвам се, че имаме още един видим резултат в Бяла. Всички сте свидетели, че за 10 месеца в града ни се случиха много нови неща. Хубавото е, че Община Бяла има планове за 2017 и 2018 година. Градът ни скоро ще стане привлекателен за живот. Гражданите трябва да имат доверие в кметския екип.Поел съм ангажимент да помагам на кмета и съм тук, за да потвърдя изпълнението му, каза днес  Нунев. „Доволен съм, че изпълнихме поредния от поетите ангажименти в хода на предизборната кампания преди година“, отбеляза в словото си  Славов. 

Многофункционалната площадка с изкуствено покритие разполага с близо 100 места за зрители, ограда и пр. Има монтирани кошове за баскетбол и футбол, а маркировката е съобразена с практикуването и на други спортове. Стойността на обекта е 20 хил. лева. Парите са от икономии на капиталовите разходи за 2016 година.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов