Дамски писателски клуб „Фортуна“ представи фентъзи-романа на Нели Цветкова „Дълга поляна“

Мисия

22-10-2016, 13:46

Снимка:

РБ "Любен Каравелов"

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Три дни благотворителен базар в МОЛ Русе от 11:00 до 18:00 часа

Русенската библиотека стана кръстник на дамите, обединени в клуба

В  Регионалната библиотека „Любен Каравелов” се състоя премиерата на фентъзи-романа на Нели Цветкова „Дълга поляна“, втора част от поредицата  „Изворът“.

 

Представянето на книгата бе организирано от Дамския писателски клуб „Фортуна“

и Gaiana book & art studio. Любителите на фентъзи литературата имаха възможност да се „срещнат” с героите, познати от предишната първа част, наречена „Синьото мънисто“. В новата книга на Нели Цветкова са пресъздадени отново изненадващи и спиращи дъха приключения, а героите вече са „натоварени” с отговорността и трудната задача да спасят света. В повествованието е вплетена теория за преселението на волжките прабългари и затова  как се раждат… звездите. Реалност, история, настояще, минало и бъдеще са в калейдоскопа от чувства, преживявания и мечти на героите на Нели Цветкова.

 

„Дълга поляна“ е първата книга, която излиза с марката на Дамски  писателски клуб „Фортуна“. На тази премиера на фентъзи-книгата беше официално обявено и учредяването на клуб „Фортуна”, като Русенската библиотека стана кръстник на дамите, обединени в новата творческа група на почитатели и създатели на фентъзи литература от цялата страна.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)