Александър Попов: ЦСКА игра страхотно

Не съм доволен от това, което показахме, заяви треньорът на Нефтохимик Петър Дочев

ЦСКА  започна по възможно най-добрия начин новия сезон в Суперлигата. „Армейците “ изиграха отличен двубой и победиха “Нефтохимик 2010” (Бургас) с 3:0 (25:19, 25:18, 25:20) пред собствена публика в столичната зала “Васил Симов”.

„Радостен съм, че започнахме така. Заслужаваме хубавите неща, които ни се случиха напоследък. Селекцията ни не е бомбастична, но имаме млади таланти. При нас започва професионализма. Тази година играем Купа на Европа и се надявам и там да играем добре и да зарадваме публиката“, коментира след срещата треньорът на домакините Александър Попов.

„На „Нефтохимик“ им се отрази двубоя отпреди няколко дни, имаше умора. Но ние ги бяхме разучили много добре, а и играхме страхотно. Радва ме, че младият ни разпределител Владимир Станков издържа в този първи мач. Нужно е да продължим спокойно напред, а финансовата стабилност ни дава възможност да направим това”, добави специалистът начело на „червените“.

„Не съм доволен от това, което показахме. Играхме на 50% от това, което беше на Суперкупата. Проблемът не беше в блокадата. Пропуснахме страшно много леки топки отзад. Няма как да не е повлиял и двубоят за Суперкупата, имаше повече умора. Но не искам да се оправдaваме”, сподели треньорът на бургазлии Петър Дочев.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов