Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев бяха приети топло от русенци

Новините

19-10-2016, 18:23

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

С тях бяха Цветан Цветанов и Мария Габриел

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, Цветан Цветанов и Мария Габриел се срещнаха с десетки жители на РусеСнимка: ПП ГЕРБГалерияСнимка: ПП ГЕРБ Снимка: ПП ГЕРБ Снимка: ПП ГЕРБ Снимка: ПП ГЕРБ Русе. Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се разходиха по главната пешеходна улица в Русе, обновена по европейски проект преди една година. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Те разговаряхме с десетки жители и гости на Русе. Случайно се срещнаха с кмета на русенското село Бъзън Василена Цанкова, с която обсъдиха важни за област Русе теми. Снимаха се с младежи от ГЕРБ в Русе, проведоха интересни разговор с художници, артисти и търговци.

Цецка Цачева заяви, че срещите лице в лице с хората от цялата страна я зареждат с енергия, защото вижда, че има тяхната подкрепа. „Президентът е президент на всички български граждани. Мой основен опонент е апатията към политиката, която се наблюдава в гражданското общество. Затова за мен е важно да проведа лични срещи с максимално много хора и да поискам доверието им, защото аз няма да ги подведа, няма да предам България“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за президент.

„Убеден съм, че всички български граждани ще гласуват с номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември, защото Цецка Цачева ще обединява хората. Тя ще бъде първата жена президент на България“, категоричен бе Цветан Цветанов



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов