Депутатът Светлана Ангелова поздрави пенсионерите в Ценовско за Деня на възрастните хора

Новините

02-10-2016, 07:00

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

1100 участника на фолклорния събор в Ценово

Всички села в Ценовска община празнуваха вчера до късно

„Прекланям се не само пред житейския ви опит, пред вашата  мъдрост, но и пред достойнството, с което носите възрастта!  За нас вие сте пример за трудолюбие, честност и всеотдайност. Иска ми се на този ден всеки от нас да ви подаде ръка, да ви дари с обич и да почерпи примера за това, как да се научим да остаряваме с достойнство“, каза народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Светлана Ангелова, която честити този следобед Деня на възрастните хора на пенсионерите от селата Новград, Караманово и Община Ценово.

„Желая Ви от сърце здраве, семейно щастие и много внуци! Нека бодрият дух и светлата вяра не ви напускат никога!“, добави тя в присъствието на около стотици жители от третата възраст на кметствата по време на тържествата. Пенсионерският клуб в Новград получи от ГЕРБ по повод 1 октомври шкаф – мивка и мини – бойлер със смесител, а възрастните хора в Караманово също получиха подкрепа.

След официалното откриване на тържествата, което бе уважено и от председателя на Общински съвет – Ценово Галина Георгиева, общински съветници, кмета на Община Ценово д-р Петър Петров, кметовете на Новград и Караманово Диана Копчева и Бисер Блажев, събитията продължиха с много песни и танци, изпълнени от местни самодейци .



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов