Губернаторът поздрави в Мартен възрастните за празника им

Мисия

01-10-2016, 17:01

Снимка:

Пресцентър Областна управа-Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Енергийните министри Петкова и Григореску огледаха интерконектора в Мартен

Пенсионерите получиха хубави пожелания и посрещнаха много гости

Днес, в пенсионерски клуб „Здравец” в Мартен, се отпразнува Международния ден на възрастните хора. Домакин на събитие беше Пенка Николова, председател на пенсионерски клуб „Здравец”. Празникът уважиха  Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, Димо Тонев, кмет на град Мартен,  Петинка Митева,  председател на Българска асоциация на пенсионерите Русе, жители и гости на града.

В своето приветствие, Бурджиев изрази искрената си благодарност за отправената покана и пожела на всички здраве, реализиране на нови инициативи и пълноценен живот.Областният управител на област Русе връчи букет цветя и поздравителен адрес на  Николова, в който се казва: „Изразявам искреното си уважение и възхищение към всички Вас, за мъдростта, благородството, труда, опита и вярата, с която посрещате всеки нов ден. Благодаря Ви за любовта и търпението, с които се грижите за децата и внуците си, възпитавайки ги в истинските семейни ценности!

В духа на празника отправям пожелания за крепко здраве,бодър дух, дълголетие, уют и повече споделени мигове с любимите хора, които да изпълват дните Ви с радост!”.

Празникът продължи с богата фолклорна програма.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов