Губернатор Бурджиев откри нова детска площадка в Могилино

Мисия

27-09-2016, 10:49

Снимка:

Пресцентър Областна управа

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Проф. Диана Благоева с две лекции пред русенски студенти

Финансирането е от ПУДООС И МОСВ по национална кампания „За чиста околна среда – 2016 г.”

В  село Могилино губернаторът Стефко Бурджиев  откри нова детска площадка и зона за отдих, финансирана от ПУДООС И МОСВ по Национална кампания „За чиста околна среда – 2016 г.”. Домакин на събитието беше  Петко Петков, кмет на Могилино, присъства  Божидар Борисов, кмет на Община Две могили, общински съветници, кметове на населени места, гости и жители на селото.

В приветствието си  Бурджиев изрази своята благодарност за отправената покана и възхищението си от реализираното начинание. Той  на кметовете  Петков  успешно осъществяване на още много нови проекти, а на жителите на с. Могилино здраве и радост от постигнатото.Тържеството продължи с отслужване на водосвет за здраве, а присъстващите бяха почерпени с питка. Областният управител и  кметът на с.Могилино отрязаха и лентичката на новооткритата детска площадка.

За доброто настроение се погрижиха ученици от ОУ "Христо Ботев", с. Баниска и НЧ "Зора - 1930" , с. Помен.След това гостите имаха възможност да разгледат новоизградената площадка.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов