За трета поредна година "Общински пазари" ЕООД - Русе кани на Празник на плодородието

Мисия

24-09-2016, 09:55

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Център „Динамика“- Русе обсъди социалната услуга „Кризисен център“в Търново

Ще участва Българска асоциация „Биопродукти"

За трета поредна година "Общински пазари" ЕООД - Русе организира ПРАЗНИК НА ПЛОДОРОДИЕТО. тази година се случва под мотото : "Биологично автентичен дух в биологично здраво тяло!" Денят е 08.10.2016 год., а старта на веселието е в 10.00 часа. Мястото - площадът на Централен Общински пазар в град Русе.

Берекетът на труда си ще представят изложители на биологично здрава храна от цяла България - месни деликатеси от Бачково; краве и овче сирене, мляко, кашкавал от Угърчин; зърнени храни и продукти; плодове от Русенска област, ядките на фирма "Кени" - гр. Бяла; сладкарски изделия; цялата палитра от храни, представяни от Българска асоциация „Биопродукти“, биомагазини Secret Garden и Green Touch; и още много ръчни кулинарни изкушения, приготвени с професионалната и качествена грижа на биопроизводители ,чиято мисия е Вашето здраве!

Арт зоната ни тази година се радва на участници, предлагащи на Вашето внимание приготвяне на ръчно ляти и декорирани свещи; бижута от камъни,стъкло, мъниста; стъклописи; сувенири ,играчки и ръкоделия от антиалергични тъкани и памук; ножарски шедьоври и други, дело на чевръстите ръце и душа на отвержени българи, радеещи да възродим и пребъде автентичния български дух.

Празничното настроение сме поверили в ръцете на Народно читалище "Отец Паисий" - с. Мечка, Русенска област; на носителите на много награди от Втория Международен музикален конкурс "Звездина изкуството" - гр. Варна - солистите на вокална група "Слънце" при Общински детски център за изкуство и култура - Марина Петрова и Михаил Петров, с ръководител  Наталия Константинова; на Тамбурашки оркестър при Общински детски център за изкуства и култура с диригент  Наталия Константинова; на Детска танцова формация с ръководител  Пенка Филипова , на младежите от Техникум по туризъм "И. Павлов" - гр.Русе, както и други изпълнения, специално подбрани за празничната ни програма!

Нашата Царица на плодородието Ви очаква на 08.10.2016 год., в 10 часа !

Не забравяйте, че духът е здрав, когато душата и тялото са в едно - здраво хранени и отгледани, окичени със символите на българското; чрез истинската българска храна, плод на земята и ръцете ни, така и родени в сърцата на българите, за които да пребъдем е кауза и мисия!

ОЧАКВАМЕ ВИ !!!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов