Проф. Атанас Щерев с ежемесечни консултации в Русе

Животът

14-09-2016, 10:48

Снимка:

МБАЛ "Медика- Русе"

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Европейски дни на наследството и в Русе

През този месец консултациите с проф. Щерев ще бъдат на 16 септември от 17 часа

Един от най-добрите акушер-гинеколози и специалист по репродуктивни проблеми професор Атанас Щерев ще бъде в края на седмицата за консултации в Русе. Прегледите ще бъдат ежемесечни и стават факт, благодарение на установеното сътрудничество с Многопрофилна болница за активно лечение „Медика Русе”. През този месец, консултациите с проф. Щерев ще бъдат на 16 септември от 17 часа. Всеки месец, датите на прегледите ще бъдат обявявани предварително, а часовете, в които ще се провеждат, са съобразени с удобството на работещите жени и мъже, които желаят да се запишат за консултации при специалиста.

Прегледите ще бъдат с предварително записване на телефони 082/ 502 430 /регистратурата на ДКЦ-2 в Бившата трета поликлиника/.  

Проф. Атанас Щерев е доцент по репродуктивна ендокринология, акушерство и гинекология. Заслужил професор по акушерство и гинекология в Катедра "Здравни грижи" в Русенски университет "Ангел Кънчев". Член на Европейската асоциация по човешка репродукция и ембриология (ESHRE) и Американската асоциация по репродуктивна медицина (ASRM).

Проф. Щерев има повече от 80 презентации на наши и интернационални конгреси и конференции. Основател на Болница „Д-р Щерев”.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов