Ще видим уникални костюми на финала на „Мис Национален отбор“

Животът

07-09-2016, 12:16

Снимка:

Бустрад Арена

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русе почете Съединението

Пендари, кукерски облекла и мартеници ще носят претендентките на финала на 20 ноември в Русе

 

14 млади дизайнера се наеха да измислят и изработят костюми за финала на „Мис Национален Отбор“, който ще се проведе на 20 ноември в „Булстрад Арена“, Русе. “Колекцията от оригинални костюми” са специално изработени за конкурс-спектакъла от студентите от специалност “Мода” на Националната художествена академия. Всички те са вдъхновени от българските национални символи и съм изключително доволна от резултата който видях по време на пробите в петък“, сподели ръководителят на проекта Доц. Д-р Мариела Гемишева. 

“Много съм доволна от сътрудничестото ни с НХА и резултатите са невероятни. Освен това и самите момичета много харесаха идеята и работата с дизайнерите. Финалът се очертава да е доста шарен и български, каквато е и самата идея на конкурса. Разбира се момичетата няма да дефилират само с тези носии, тази година за първи път имаме и кръг по бански, който е задължителен заради „Мис Вселена“, разказва създателката на конкурса Маги Вълчанова. 

Линк към последния конкурс-спектакъл реализиран 2014г.: https://youtu.be/IIvdFasZREo 

Билетите за шоуто са в продажба в мрежата на Eventim и онлайн на: http://www.eventim.bg/bg/bileti/mis-nacionalen-otbor-2016-ruseruse-bulstrad-arena-902319/performance.html

Цените са между 15 и 40 лева 

Отстъпки ползват:

1. Деца до 8г.

2. Групи над 5 души

3. Деца в неравностойно социално положение. 

Големият финал на „Мис Национален Отбор“, 20 ноември, 21:00 часа, „Булстрад Арена“, Русе



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов