Депутатите от ГЕРБ поздравиха на Борово за празника на Общината

Животът

06-09-2016, 10:05

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

300 запасни от Русе почетоха Тутраканската епопея

Нунев: Подкрепяме г-н Панайотов и всички вас, които считат, че промяната трябва да продължи

„Бихме искали да изразим пълната си подкрепа си за г-н Панайотов и всички вас, които считат, че промяната трябва да продължи. Това е единственият път, който ще позволи на Община Борово да постигне онези високи европейски стандарти, към които се стремим през 9-те години членство в ЕС!

Смятаме, че заедно в бъдеще ще продължим съвместно с местната власт да работим усърдно за по – добри условия на живот в Община Борово“, каза народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев в приветствието от свое име и от името на колегите си Светлана Ангелова и Свилен Иванов към жителите на град Борово и всички населени места в региона по повод празника на Общината. Това стана тази нощ по време на тържественото честване, състояло се в центъра на населеното място. Радвам се, че новото общинско ръководство в лицето на г-н Панайотов и неговия екип вече близо година реализира на практика и в пълен синхрон приоритетите за развитието на страната на местно ниво, като същевременно е много активно при подготовката и осъществяването на много инфраструктурни, социални и др. проекти, подчерта  Нунев. Той приветства общинската администрация и читалището, че правят всичко възможно да запазят традициите посредством организирането на мащабни събития, като завършилия вчера фолклорен фестивал с над 1500 участници от страната „От Дунава до Балкана“. „Нека заедно постигнем целите, поставени пред нас от всички граждани на общината, много от които са се събрали тази вечер тук. Само сплотени можем да градим по -добрия живот на боровчани и всички българи. Оттук нататък до края на мандата ще продължим да работим все така активно за Вас и всички наши села“, отбеляза в поздравлението си към множеството Валентин Панайотов – кмет на Община Борово.Събитието бе уважено още от зам.- областните управители Валентин Колев, Станимир Станчев, председателите на общински съвети на: Борово - Бисерка Тодорова, Русе - Христо Белоев, Ценово - Галина Георгиева, Сливо поле, Бяла - Мариан Антонов, общински съветници, кметовете на общините: Русе - Пламен Стоилов, Бяла - Димитър Славов, Ценово - д-р Петър Петров, Сливо поле - Валентин Атанасов, зам. кмета на Две могили Бисер Йончев. Специален поздрав отправи Негово Високопреосвещенство Русенският митрополит Наум.

На сцената се изявиха певицата Цветелина, Виктор Калев и ФТТ „Найден Киров“ – Русе. Събитието завърши с красива и продължителна разноцветна заря.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов