Пламен Нунев награди победителите в турнир по стрийтфитнес в Бяла

Спорт

03-09-2016, 17:16

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

ОбС на Бяла обсъжда вдигането на храм на гара Бяла

Нунев: Приветствам нашия истински кмет за стореното тук и искам той с екипа си да бъдат все така активни

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев награди днес победителите в турнир по стрийтфитнес. Той се проведе по обед на новата площадка за стрийтфитнес в града. Първо място при дамите зае Стилияна Колева. Втора остана Мария Димитрова, а трета е Стефани Маринова. Четвърто място зае Златина Иванова. Те получиха купи, медали и грамоти за участието си. Оспорвана бе надпреварата при мъжете в двете категории – до 17 и над 17 – годишна възраст. Там мериха сили съответно 6 и 10 участника.

„Приветствам нашия истински кмет за стореното тук и искам той с екипа си да бъдат все така активни. В края на май открихме новата многофункционална спортна площадка, а догодина в района на гара Бяла да започне изграждането на нов спортен комплекс“, заяви Пламен Нунев пред множеството, сред което бяха кмета на Община Бяла Димитър Славов, председателя на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, както и много млади граждани. 

„Като беленчанин и народен представител ще го подкрепям, за да се случват нещата в Бяла“, каза още Пламен Нунев в присъствието на председателя на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, общински съветници и много млади участници и зрители в спортната проява.

 

„Това е пореден знак, че младите хора са приоритет в работата на общинска администрация“, подчерта в словото си кметът Димитър Славов.

 

В края на месеца ще се проведе поредният турнир по стрийтфитнес



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов