Тити Папазов и Тереза Маринова ще поведат бургазлии на велопоход

Бургас Лайф

18-08-2016, 09:34

Снимка:

Пресцентър на Община Бургас

Автор:

Екатерина Джутева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО се провежда вече 11 години

В инициативата "Живей Активно!" ще се включат и Део, Дивна, Сантра, Лео и Играта

На 28 август стартира бургаското издание на най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот "Живей активно!". Тя ще бъде подкрепена от Министерството на младежта и спорта, Община Бургас, както и от Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Тити Папзов, Евгени Иванов-Пушката и много други. Големите спортисти на България ще поведат десетки хиляди на поход под мотото "По-добри заедно!"

Денят на ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще започне точно в 10:00 часа от три начални точки. Велопоходът ще стартира от Моста в Морската градина, начело с Тити Папазов и Тереза Маринова. Ангел Ковачев ще поведе почитатели на ролерите и скейтборда от Графичната база, а от Културен център "Морско казино" ще потегли пешеходен поход, воден от Евгени Иванов-Пушката и Данчо Йовчев.

Трите активни лъча ще се съберат пред Пантеона в Морската градина, където на официална церемония ще бъде даден старт на ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2016 в Бургас.

Началото ще бъде поставено още в 11:00 часа със сладоледени игри за двойки, игри на открито и Heal Fit гимнастика, щафетни игри в компанията на Тереза Маринова, художествена гимнастика с КХГ "Черноморец", турнири по футбол и волейбол с Евгени Иванов-Пушката, музика, танци и забавления, заедно с Дивна и Део.

Ще има и игри за домашни любимци и техните стопани с треньора Асен Аролски и рапъра Играта, както и с освежаващи демонстрации по водна топка, сърф и други водни забавления.

С изпращането на активния ден в Бургас ще се заемат музикалните звезди Сантра, Дивна, Играта, Лео, Павел и Венци Венц, чиито музикални изпълнения ще започнат в 18:00 часа на сцената на ЖИВЕЙ АКТИВНО! на Пантеона.

Всички, които искат да получат повече информация за ЖИВЕЙ АКТИВНО! могат да го направят във Facebook (https://www.facebook.com/Live.Actively) или на сайта на инициативата (http://www.jiveiaktivno.bg).



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов