Черно море върти 1:1 с Берое в контрола

Спорт

13-08-2016, 00:03

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Отличен старт за Берое

Берое обърна Спартак в контролна среща

Даниел Димов бележи за “моряците” от дузпа в Сливен

Юношите младша възраст на Черно море записаха равенство във втората си контрола от лагера в Сливен. След успеха с 8:1 срещу Черноморец (Поморие) преди дни, в петък “моряците”, водени от клубната легенда Тодор Марев, завъртяха 1:1 срещу тима на Берое, съобщава varnautre.bg.

Старозагорци поведоха в резултата в 65-ата минута. В 71-ата варненци изравниха, след като Минчев бе покосен в наказателното поле, а Даниел Димов превърна отсъдената дузпа в гол. До края на срещата “моряците” създадоха доста положение, но не успяха да ги реализират.

През първата част футболист на Берое бе изгонен заради брутална игра и опит за саморазправа с противников играч, но през второто полувреме старозагорци отново излязоха с 11 души на терена, за да не се развали контролната среща.

“Противникът предложи битка през целия мач, а радостното е, че ние отговорихме. Доволен съм от проверката и от показаното на моите футболисти”, каза пред varnautre.bg треньорът Тодор Марев.

Следващата контрола на Черно море от предсезонната подготовка на лагера в Сливен е срещу Лудогорец на 15 октомври (неделя) от 9,30 часа.

Варненци започват сезона в Елитната ни група до 17 г. с домакинство на Ботев (Пд) следващия уикенд.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов