Георги Дерменджиев: Цървена звезда е изключително добър отбор

Лудогорец и Звезда са равностойни

Лудогорец се завърна в България след победата с 3:0 над Младост (Подгорица) във втора среща от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Наставникът на разградчани Георги Дерменджиев говори пред медиите на летището във Варна и заключи, че въпреки убедителния успех, мачът с черногорския шампион не е бил лек.

"Не беше толкова лесно, но аз благодаря на момчетата, бяха много концентрирани за този мач, знаеха каква е цената. Въпреки че имахме два гола преднина след победата в Разград с 2:0, отидохме и там за победа. Можеше и по-изразително да победим, пропуснахме дузпа. Важен обаче е крайният резултат", заяви Дерменджиев.

Той призна, че вече разузнава следващия съперник Цървена звезда и определи двете битки със сърбите (26 юли, Разград и 2/3 август, Белград) като "тактичесо надлъгване".

"Изключително добър отбор, много труден съперник, ще се играе на надлъгване, силно тактически мачове, може и повече от 180 минути да има. Като фаворити не може да фаворизирам нито единия, нито другия отбор. Това ще бъде един мач между два равностойни отбора", завърши Дерменджиев.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов