Кметът посети 12-тия национален мотосъбор в памет на Ивайло Андреев

Мисия

18-06-2016, 19:43

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Библиотеката прави фабрика за идеи, знания и мечти „Русе и децата“

1500 мотористи от четири държави ще участват в двудневния спектакъл

Днес на стадиона на хижа „Приста“, кметът на Община Русе Пламен Стоилов присъства на 12-тия национален мотосъбор, проведен в памет на Ивайло Андреев. Събитието беше организирано от мотоклуб „The Тhunders“.

 Мястото на събитието бе избрано заради по-голямото пространство, по-удобната логистика и сантимента от последния проведен събор там преди години.

Тази година програмата започна с почетна обиколка на града, молитва от отец Георги в памет на Ивайло Андреев, музика на живо и разнообразни съпътстващи събития.

Кметът благодари на организаторите, поздрави присъстващите и сподели впечатленията си: „Радвам се, че мотосъборът се радва на популярност и през тази година. Стадионът на хижа „Приста“ предлага всички необходими условия за спортни демонстрации и забавления“. Стоилов изрази увереност, че и за в бъдеще това събитие ще продължава да обединява хората.

В двудневния мотосъбор организаторите предвиждат да се включат над 1500 души от Гърция, Румъния, Сърбия и България, а потвърдилите участие мотоклубове от страната са дванадесет.

 

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)