Пристанищният комплекс навърши 150 години

Дунав

14-06-2016, 18:13

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Пристанищен комплекс – Русе“ с рекорден дневен товарооборот

Изложба с архивни кадри могат да видят русенци

Пристанищен комплекс-Русе“ ЕАД чества 150 години от своето създаване с поредица инициативи. Днес, зам.-кметът Наталия Кръстева откри изложба с архивни и съвременни кадри от Пристанище Русе. Експозицията ще бъде изложена две седмици.

Тя връчи на изпълнителния директор инж. Петър Драгошинов поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов, в който се казва: „За мен е удоволствие да Ви поздравя за откриването на изложбата с архивни и съвременни кадри, организирана по повод 150-тата годишнина от създаването на Пристанище - Русе.

Градът е известен със стотиците първи неща, които са се случили не само в областта, но и в региона. Щастлив съм, че със своята дейност и всеотдайност Вие и Вашият екип съумявате да съхраните традициите на миналото, предавайки ги и на идните поколения.

Желая Ви много ползотворни решения, перспективни начинания и реализирани проекти. Нека доброто здраве и високият дух бъдат неизменни спътници във всекидневието на целия Ви екип!“.

Инж. Драгошинов от своя страна благодари на служителите си за самоотвержената работа и увлекателно разказа част от историята на Пристанищния комплекс.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов