Връчиха дипломите на студентите от Юридическия факултет (снимки)

Животът

11-06-2016, 11:21

Снимка:

Община Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Зам.-кметът Наталия Кръстева поздрави абсолвентите

В “Каневцентър” вчера се състоя тържествена церемония по връчване на дипломите на студентите от Випуск 2016 на Юридическия факултет на Русенския университет “Ангел Кънчев”.

Гости на церемонията бяха г-жа Наталия Кръстева – зам.-кмет на Община Русе, която е от първия випуск, завършили факултета, представители на съдебната власт, на юридическата наука и практика, възпитаници на факултета, заемащи важни позиции в обществото, преподаватели, бизнесмени. Тържеството започна със слово на декана проф. д-р Лъчезар Дачев, произнесено на латински език и приветствие от ректора проф. д-р Велизара Пенчева.

Г-жа Наталия Кръстева поздрави всички абсолвенти от името  на кмета на Община Русе г-н Пламен Стоилов. „Юридическият факултет към Русенски университет произвежда едни от най-успелите и реализиралите се юристи, затова следвайте мечтите си и помнете, че с много воля, може да постигнете всичко“, допълни г-жа Кръстева.

Тази година своите дипломи получиха 95 дипломанти – в редовна и задочна форма на  обучение. С отличен успех завършиха 7 души. Първенец на випуска е Ваньо Димитров с академично постижение 5.77.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов