Травестит взриви мрежата с имитация на Поли Генова (видео)

Дженифър Бенедикшън ще повтори изпълнението си и по време на София Прайд на 18 юни

В мрежата се появи видео от шоу на гей звездата Дженифър Бенедикшън. Спектакъла посветен на „Евровизия“ бе показан в столичния ID Club миналият уикенд и е включвал имитация на най-емблематичните участници в музикалния конкурс през годните.

Костюмите за изпълненията са абсолютно копие на оригиналите, включително и LED ефектите в тоалета на Поли Генова. Публиката в препълненото заведение аплодира иновативният спектакъл ентусиазирано. С представянето си на "Евровизия" Генова се превърна в любимка на ЛГБТ общността и гей икона в цяла Европа, не случайно песента й е избрана за главна атракция в шоуто "IDVISION". Водещата на спектакъла, Цвети от известното дуо "Експоуз" също поздравила гостите в заведението с изпълнение.

Пред Българияутре.бг Дженифър призна, че е може би една от верните почитателки на певицата и истински я обича. "Толкова много я обичам и съм невероятно щастлива за успехите й, тя е истинско ангелче!", сподели Бенедикшън.

Освен Поли, травеститите са имитирали Джамала, Лорийн, Кончита Вюрст, АББА и австралийката Дами Им. На сцената се изявили и прохождащите драг артисти Пина, Марчела, Беатрис и Ан-Йо Бенедикшън.

Дженифър Бенедикшън ще покаже изпълнението си още веднъж на концерта по време на предстоящият традиционен София Прайд, който ще се проведе на 18 юни.

Водещ на концерта отново ще бъде Елза Парини. От сцената му поздравления и призиви към ЛГБТ обществото и гражданите на България ще изкажат посланиците на дипломатическите мисии в София.

Организаторите на София Прайд са предвидили и пре парти този уикенд с участието на екзотични танцьори от Барселона, които ще погреят участниците в прайда следващата седмица.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)