Uriah Heep очакват срещата с българските си фенове

Концертът в Русе е на 7 май

Любими класики като July Morning, Easy Living, Lady in Black, както и нови песни от последния им албум The Outsider ще чуят феновете на Uriah Heep по време на концертите на легендарната група в България. Това обеща в интервю за българските мидии Mick Box – вокалист, китарист и водеща фигура от създаването на бандата. Той сподели още, че пази ярки спомени от първото им турне през 80-те.

Като основна причина за дълголетието на бандата и това да събират 4-5 поколения на концертите си Mick Box посочи качеството на тяхната музика. Според него хората се все по-отегчени от лъскавите шоута през последните години.

Групата искрено вярва в това, което прави и затова не възприема турнето у нас само като работа, а като чаровна екскурзия из България и среща с много лъчезарни хора. Вълнуват се, че ще свирят и в нови и големи зали – Колодрум Пловдив и Булстрад Арена Русе.

Билети за концерта в Русе на 7 май се предлагат в мрежата на Eventim, партньорите им в цялата страна, а също така и на касата на Булстрад Арена. Цените са от 12 до 40 лв., в зависимост от местоположението в залата.

Европейското турне на групата вече премина през Италия, Чехия, Австрия, Швейцария, а преди концертите в нашата страна, бандата ще посети с няколко дати и Украйна.

Uriah Heep е в момента в състав: Mick Box – китара, вокали;  Phil Lanzon – киборди, вокали; Bernie Shaw – водещи вокали; Russell Gilbrook – ударни, вокали; Dave Rimmer – бас, вокали.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов