Пламен Марков:Трябва да подходим мотивирано срещу Берое

Ще домакинстваме някъде в София в останалите срещи от шампионата

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели, че все още не е ясно къде ще домакинства отборът в оставащите мачове до края на сезона. "Червените" ще напуснат "Българска армия" след срещата с Берое, тъй като е планирана подмяна на тревното покритие на официалното игрище. Марков призна, че инвестициите в базата зависят от бъдещето на клуба.

"Ще играем някъде в София, но ще направим проучвания, ще говорим с колегите от други клубове, където е възможно да се изиграят мачове съответно на стадиони, които са лицензирани. Чакаме решението на БФС относно бъдещето на клуба и чак тогава ще коментираме за инвестиции в базата. Сега има такива индикации и желание от наша страна да се започнат ремонтни дейности за бъдещето на нашия терен, но все пак времето ще покаже в каква посока ще се развият тези събития", каза Марков.

Шефът в ЦСКА остана доволен от победата на "армейците" над Вихрен (Сандански) и коментира предстоящия реванш с Берое от турнира за Купата на България.

"Шансовете са 50:50. Естествено, ние имаме частичен превес от първия мач, но това в никакъв случай не ни гарантира крайния успех. Трябва да подходим много мотивирано , много предпазливо, защото Берое е един изключително опитен отбор. Това че направихме една много важна първа стъпка, по никакъв начин не ни прави класирали се. Трябва да подходим изключително сериозно", предупреди директорът на "червените".

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов