Нова страшна трагедия в най-високия хотел в Русе!

Крими

09-04-2016, 12:28

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

23-годишен сложи край на живота си

Млад мъж сложи край на живота си, като скочи от най-горния етаж на най-високия русенски хотел „Рига” в петък вечерта, потвърдиха вчера от полицията в Русе. Трагедията се разиграла в 22 и 10 часа, съобщи шефът на ОД на МВР в дунавския град старши комисар Теодор Атанасов,  пише "24 часа".
23-годишният русенец бил гост на намиращия се на най-високото ниво на разположения на бега на Дунав хотел - ресторант „Панорама”. Изведнъж обаче, мъжът заявил на хората наоколо, че иска да скочи от терасата на заведението. Хората го гледали учудено, но докато подадат сигнал в полицията, младежът отишъл на открития балкон и скочил надолу. Той починал на място при падането от високия хотел, който има над 16 етажа.
„Вероятно човекът е имал психически проблеми. Говорел несвързано, неразбираемо на хората наоколо и те не успели да го спрат, да извърши самоубийство”, обясни Атанасов. Вчера полицията продължи да разследва случая, но е ясно, че човекът сам е посегнал на живота си.
Това е и втори подобен случай на самоубийство със скок от високия хотел „Рига” само в рамките на месец. В началото на март, 27-годишен русенец дори си нае стая на 7-мия етаж, а след това скочи от терасата на служебния паркинг и загина на място.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен