Пощенска банка с официално становище за разбития клон в Русе

Крими

28-03-2016, 14:28

Снимка:

ruse-news.com

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Клиентите няма да претърпят финансови загуби от случая

Пощенска банка изпрати официално становище във връзка с опита клонът им на ул. „Александровска“ 1-3 в Русе да бъде разбит. От изявлението става ясно, че дори при установяване на липси в трезора, парите са застраховани и клиентите на банката няма да претърпят финансови загуби от случая.Ето какво гласи съобщението до медиите:
На 28 март 2016 г. в клона на Пощенска банка на ул. „Александровска“ 1-3 в Русе е установен опит за проникване в помещението. 
В момента представители на полицията и експерти по сигурността от Пощенска банка са на място и работят по случая, като екипът на банката оказва пълно съдействие на органите на реда.   
Няма пострадали клиенти или служители на Пощенска банка. В момента се уточнява дали има липса на сума от средствата, намиращи се в трезора, но дори при установяване на такава парите са застраховани и клиентите на банката няма да претърпят финансови загуби от случая.
В момента клонът на ул. „Александровска“ 1-3 не работи и клиентите могат да използват другите два офиса на банката в Русе на адреси: ул. „Николаевска“ 52 и ул. „Александровска“ 97.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)