Трима пострадаха при катастрофи

Крими

09-03-2016, 12:30

Снимка:

©DobrichUtre.bg

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Съобщават от полицията в дунавския град

През изтеклото денонощие на територията на областта са регистрирани 13 пътнотранспортни произшествия. При инцидентите са пострадали трима човека – един тежко и двама леко ранени.

Вчера около 10:20 часа на ул. „Яворов“, в района на кръгово движение пред блок "Скъта" е станал инцидент между лек автомобил и велосипедист. Установено е, че 58-годишна жена, която управлявала лек автомобил "Опел Астра" е блъснала велосипедиста 74-годишен велосипедист, който е пострадал при удара и е отведен в МБАЛ. При преглед му е установена фрактура на палец на ръката и след оказана медицинска помощ е освободен за домашно лечение. Най-вероятно причините за произшествието е неспазване на предимство.

Друга катастрофа е станала също вчера на кръстовището между ул. „Борисова“ и ул. „Св. Георги“. Лек автомобил «Мерцедес» навлязъл в кръстовището от ул. „Св. Георги“, при наличие на знак „Стоп“, без да пропусне движещия се по ул. „Борисова“ лек автомобил «Ситроен», при което колите се сблъскват. При удара леко е пострадала возеща се отпред в мерцедеса жена, с контузни рани по главата и тялото. След преглед е била освободена.

Друга катастрофа с велосипедист и лек автомобил е станала вчера и на бул. „Тутракан“ в Русе. Около 16:15 ч. до завод «Труд», велосипед, управляван от 28-годишен мъж се е движел направо, в средната лента на булеварда и е извършил маневра за навлизане в лява пътна лента, за да направи обратен завой, при което не пропуска движещ се в нея попътно, направо,  лек автомобил "Ауди" с 25-годишен водач зад волана и колата блъска велосипедиста. Той е бил отведен в МБАЛ – Русе за преглед. Установена му е лека травма на лява подбедрица. Пробата за алкохол на водача на автомобила е отрицателна, а на велосипедиста 0.11 на хиляда.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов