„Дунав 8806“ - без финансови проблеми

Спорт

08-03-2016, 15:56

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Слуховете бяха опровергани

Не отговарят на истината тиражираните от екрана на национална медия слухове, че клубът има финансови проблеми и че те са причина за неубедителното представяне във финалния турнир за Купа България.

Това заявиха на пресконференция президентът на клуба Красимир Трифонов, членовете на УС Свилен Иванов и Иван Иванов, и треньорът Георги Божков.

„Клубът е в добро финансово здраве. Нямаме неразплатени задължения към нашите състезателки и бих казал, че е безумие да се търси причината за незадоволителната игра във финансирането на клуба“, заяви Иван Иванов, който в клубната управа отговаря за финансовото състояние.

„Причината за загубата на полуфинала е единствено в нас и в играта в този ден. Направихме много слаб мач. Не съм доволен от играта на основния състав. Не съм доволен и от себе си, че не успях да направя така, че поне да имаме някакъв шанс в хода на мача. Причината не е във физическата форма, не е и в някаква изненада от страна отбора на „Берое“. Отдавам го по-скоро на психиката“, каза в тази връзка треньорът на русенския състав и национален селекционер на България Георги Божков.

Представителите на ръководството и треньорът изразиха увереност, че „сините феи“ ще играят отново финални плейофи в първенството и ще се борят за пета поредна шампионска титла. В тази връзка бе отправена покана към Българската национална телевизия да излъчи срещите от финалната серия в Русе. От клуба обаче са категорични, че това няма да се осъществи, ако на коментаторския пулт е тиражиралата неверни слухове журналистка.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов