Хиената се готви за здрава битка с британеца Адам Харт

Явор Маринчев изкарал пневмония, но вече тренира нормално за сблъсъка в Лондон на 5 март

Явор Маринчев се готви за здрава битка в легендарната зала "Йорк Хол" в Лондон на 5 март. Както вече писахме, бившият шампион на България за професионалисти и аматьори ще е част от боксовата гала вечер "Crunch time", организирана от веригата "Goodwin Promotions". Хиената ще се изправи срещу британеца Адам Харт.

Явор Маринчев сподели пред Plevenutre.bg, че е започнал подготовка за мача преди седмица, тъй като изкарал пневмония. В момента боецът от Плевен се чувства добре и тренира нормално, а очакванията му са за сериозен сблъсък на 5 март.

36-годишният Адам Харт е висок 185 см. и е на профи ринга вече малко повече от година. Справка с боксовата енциклопедия boxrec.com сочи, че англичанинът има само два мача през това време, в които обаче е записал два успеха чрез нокаут. Любопитното е, че Харт е бивш британски шампион в К1 и е заемал четвърто място в света. Прякорът му на ринга е... Шрек. Напускайки К1 и вливайки се в професионалния бокс в края на 2014-та, той е заявил амбиции да атакува Британската титла в рамките на 18 месеца.

Повече от сигурно е, че Явор Маринчев ще направи всичко по силите си, за да обърка сметките на коравия британец



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов