Братята пласьори продавали канабис на ученици

Крими

03-02-2016, 11:29

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Задържането е осъществено по време на реализирането на сделка – продажба на наркотично вещество

Пласьорите на дрога, за които от полицията съобщиха по-рано днес, са продавали канабис на ученици, съобщиха от МВР. Около 18.00 ч. на междуетажна площадка в бл. 56 в ж.к. "Братя Миладинови", служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас и Второ Районно управление - Бургас задържали криминално проявения и осъждан Никола С., 28-годишен от Бургас. 
Задържането е осъществено по време на реализирането на сделка – продажба на наркотично вещество на ученик от елитно бургаско училище. Забелязвайки полицейските служители Никола изхвърлил на стълбищната площадка полиетиленово пликче, съдържащо суха зелена листна маса / канабис/. Установено е, че бургазлията продава марихуана предимно на ученици, като продажната цена за една саморъчно направена цигара е 10 лв. 
При допълнителните полицейски действия, свързани с претъсване в дома на Никола С., е намерена и иззета около 50 гр. суха зелена листна маса / канабис/ и електронна везна, на която се дозирани количествата, предназначени за продажба. 
В стая в апартамента, обитавана от брата на Никола – Станислав С., 31-годишен от Бургас, е намерена и иззета незаконно притежавана ловна пушка и четири бойни патрони за нея.  Двамата братя са задържани с полицейски заповеди за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов