Хванаха побойника, пребил бургазлия в автобус

Крими

11-01-2016, 09:17

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Извършителят е 16-годишно момче

Побойникът, които преби бургазлия в градски автобус, е задържан, съобщиха от полицията. Насилникът е 16-годишен от бургаския квартал „Сарафово” и е задържан за 24 часа.  Направил е пълни самопризнания, като заявил, че нанесъл ударите афектиран от факта, че е нагрубен от потърпевшия пред приятелката си, с която пътували заедно в градския автобус. Самоличността на момичето също е установена от полицейските служители, като предстои да бъде разпитана в качеството й на свидетел за изясняване на детайли по инцидента. 
На пострадалия ще се извърши съдебно-медицински преглед. Предвидено е провеждането и на множество допълнителни процесуално-следствени действия по документиране на инцидента. 
Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.
Припомняме, че младото момче преби възрастен човек посред бял ден в градски автобус в Бургас. Причината е забележка към приятелката на „юнака“ да свали калните си ботуши от седалката. Последвали юмруци в лицето на човека, а никой от пътниците не е реагирал на агресията в автобус номер 15. 
„Момчето неочаквано бурно реагира, след което ми бяха нанесени 5-6 удара в лицето, следствие на което ми бяха избити няколко зъба. Той много точно вкарваше удари в лицето ми, просто въобще не стана дума за някакъв диалог. Просто налагаше и аз бях шокиран от начина, по който се разви цялата тази ситуация“, разказва пострадалият Чанко Стойков.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов