Меломани от цялата страна идват за концерта на Люси Дяковска

Билетите са на цени от 10, 12, 15 и 20 лева

Както вече писахме, Люси Дяковска ще изнесе нов концерт в родния Плевен. Изпълнителката, която сега е ментор на групите в "Х Фактор", ще излезе на сцената на ДКТ "Иван Радоев", за да представи най-доброто от мюзикълите на Бродуей.

С Плевенската филхармония под диригентството на Левон Манукян, певицата ще изпълни откъси от "Коса", "Кабаре", "Котките", "Цар Лъв", "Мулен Руж", "Клетниците“, "Исус Христос Суперстар", "Уестсайдска история" и др. Концертът е на 15 януари от 19 часа, а билети към този час все още се намират, показа справка на Plevenutre.bg със сайта на "Ивентим". Те са на цени от 10, 12, 15 и 20 лева.

Припомняме, че през октомври Люси препълни театъра и се раздаде докрай за почитателите си, а за предстоящата й изява интерес проявяват меломани от цялата страна. Съдейки по коментарите в социалната мрежа, на 15 януари в Плевен ще пристигнат гости от София, Ловеч, Троян, Търново и др.

Към спектакъла интерес вече има и от други градове, но в момента Люси е заета около музикалното шоу X Factor. По всяка вероятност през пролетта със сигурност ще опита да зарадва почитателите си из цялата страна със своеобразно турне.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов