Такси горя тази сутрин в Русе

Вчера до бензиностанция се е запалила „Алфа Ромео“

Таксиметров автомобил „Шкода Фабиа“ е изгорял в Русе рано тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Пожарната се е озовала на мястото на инцидента в 4.15 часа и е продължила работа до 5.55 часа.

 Колата е била паркирана на улица „Мидия-Енос“, до блок „Тотлебен“. Пожарът е загасен, но е изгорял двигателният отсек. Според органите на реда, вероятно късо съединение е причинило запалването.

Вчера на улица „Потсдам” до бензиностанция се е запалила „Алфа Ромео“ с газова бутилка в нея. Това е станало, след като при маневриране шофьорът е минал през купчина горящи листа. Пламнал е левият преден подкалник на колата. Автомобилът е бил загасен от служители на бензиностанцията до идването на пожарната.

 Вчера следобед екип от Първа пожарна е гасил огън в суха трева и шума на улица "Ибър“ в Русе. Пламъците се били разпрострели на площ от около 70 кв. м. Също вчера, но вечерта и служители на Втора РСПБЗН са гасил пожар в суха трева и паднали листа. Това е било на улица "Плиска" в Русе, около №124. Горенето е било на около 5 квадратни метра.

 В събота пък ветовските огнеборци са гасили запалени сухи треви и паднали листа. Това е станало срещу гробищния парк в градчето, като огънят е засегнал площ от 900 кв. м. Вероятната причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов