Шоуто по повод 100 години от рождението на Едит Пиаф се отменя

Русе Лайф

21-11-2015, 16:56

Снимка:

Тангра Мега Рок

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Едит Пиаф" на Сцена на кръстопът

Тони Димитрова блeсти в "Диагнозата Едит Пиаф“

В София, обаче, спектакълът в понеделник ще се състои

PIAF! Le Spectacle - официалното шоу по повод 100 години от рождението на Едит Пиаф, обявено за 24 ноември (вторник) в Русе се отменя поради логистични проблеми, възникнали в последния момент и свързани с обстановката във Франция и новия режим на българо-румънската граница. Информацията бе съобщена днес от съорганизаторите "Тангра Мега Рок".

Всeки притежател на билет за 'Булстрад Арена' в Русе може да получи парите си обратно от касата на www.Eventim.bg, от която и закупил билета още от вторник, 24 ноември.

В София, обаче, грандиозният спектакъл ще се състои в Зала 1 на НДК в понеделник, 23 ноември. Той идва у нас  само десет дни след триумфа на Бродуей и напълно разпродадени зали в турнето в Съединените Щати и Канада.

Едит Пиаф е истинско френско национално богатство – с трагичен живот и безсмъртни песни. Марион Котияр спечели награди ‘Оскар’, ‘Сезар’ и BFTA за превъплъщението си във филма ‘La Vie En Rose’, а днес светът отбелязва 100 години от раждането на “врабчето” с официалния PIAF! Le Spectacle.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов