Дъщеричката на Детелин Далаклиев по стъпките на "Златните момичета"

Дъщерята на наставника на Спартак - Роберт Петров, също е сред талантите на СКХГ Елегант Плевен

Дъщеричката на световния шампион по бокс Детелин Далаклиев - Ная, тръгва по стъпките на именития си татко. Сладураната се е насочила към художествената гимнастика и вече усилено тренира, демонстрирайки голямо желание и качества, които един ден могат да я наредят сред "Златните момичета" на България.

Ная се впуска с усмивка в тренировките на СКХГ Елегант Плевен при Мариана Козова, Татяна Димитрова и Янита Димитрова, а за спортното си увлечение вече има благословията на своя татко и своята майка Петя.

Редно е да отбележим, че преди няколко месеца Ная имаше възможността да покаже уменията си и пред ансамбъла ни по художествена гимнастика. Това се случи по време на инициативата "Фамилатлон 2015", в която участие взеха гимнастичките от националния тим, Детелин Далаклиев и министъра на спорта Красен Кралев. Ная дори взе участие в няколко съчетания редом до "златните момичета” на Илиана Раева, след което получи заслужени комплименти и поздравления от тях.

Любопитна подробност е, че най-добрата приятелка на Ная - Дария Петрова, дъщеря на наставника на Спартак (Плевен) Роберт Петров и половинката му Вержиния, също е сред талантите на СКХГ Елегант Плевен. Писахме за малката чаровница преди няколко месеца, когато стана "Little Miss Planet 2015".



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов