Отборът на Община Русе се класира на второ място в състезание по бадминтон

Спорт

17-11-2015, 15:50

Снимка:

Община Русе

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Турнирът ще приключи на 21 ноември с надпревара по тенис на маса

На второ място се класира отборът на Община Русе по бадминтон. Състезанието беше част от традиционния турнир за учители и общински служители, организиран от ОУ „Иван Вазов“ и Спортно училище „Майор Атанас Узунов“.

При жените, отборът на директора на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова и PR-а Мария Иванова отстъпи в класирането единствено на тима на училище „Алеко Константинов“. На трето място при дамите се класира отборът на училище „Никола Обретенов“, а на четвърто – на СОУ „Йордан Йовков“.

При мъжете първи стана отборът на ОУ „Иван Вазов“, на второ място се класира Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев“ и на трето Спортното училище.

Достойно се представи и Пламен Ангелов, който е началник на отдел „Информационни технологии“ в Община Русе. Той зае четвърто място на сингъл от общо осем състезатели и малко не му достигна за бронзов медал. Първи при мъжете се класира Цветелин Тошков от АГ „Гео Милев“, Ивайло Александров от ОУ „Иван Вазов“ остана втори, а трето място зае Даниел Кънчев от Гимназията по строителство, архитектура и геодезия.

При дамите първо място спечели Гинка Павлова от „Алеко Константинов“, втора остана Севдалина Стоянова от училище „Никола Обретенов“, а трето място зае Яница Георгиева от СОУ „Йордан Йовков“.

Миналата неделя отборът на Община Русе по волейбол се класира на 3-то място в турнира за преподаватели, от общо 6 тима. Отборът на Община Русе по футбол стана първи в същото състезание. 

Турнирът ще приключи на 21 ноември с надпревара по тенис на маса, а купите и медалите ще бъдат връчени официално на 4 декември, когато е коледният благотворителен бал на училище „Иван Вазов“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов