П. Стоилов: Стартираме втория мандат със 100 млн. лв.

Животът

27-10-2015, 16:17

Автор:

RuseUtre.bg

Всичко от Автора

Кварталите ще са приоритет

Улиците, тротоарите и междублоковите пространства ще бъдат основна задача в работата на кмета през следващите 4 години, като приоритетно ще се работи в кварталите, съобщава Дарик. Всичко това ще се финансира не с европейски средства, а с пари от националния и общинския бюджет, заяви кметът Пламен Стоилов.

Вторият приоритет ще бъде река Дунав. Проектите свързани с нея са готови и са депозирани. „Стартираме втория мандат на Пламен Стоилов с гарантирани 100 млн. лв.“, съобщи кметът. 56 000 000 лв. са по правителствената програма „Региони в растеж“, и други 40 млн. лв. по проекти от трансграничното сътрудничество.

Приоритетно ще се работи и по осветлението на града. „Така, както светят улиците „Александровска“, и „Чипровци“ искам да свети целия град“, категоричен бе Стоилов.

 Ще продължи и работата по големите инфраструктурни проекти. Ще бъде доизградено Доходното здание, ще бъде довършена и реконструкцията на пешеходната зона.  Ще бъдат взети и мерки за енергийна ефективност във всички детски и здравни заведения.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов