ГЕРБ остава водеща политическа сила в Община Стара Загора

Мисия

26-10-2015, 13:37

Снимка:

stzagora.bg

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Живко Тодоров печели втори мандат заради упоритата си работа, смята Емил Христов

По последни данни ГЕРБ остава водеща политическа сила в Община Стара Загора. Към 10.00 часа са обработени протоколите на 177 от общо 208 секционни избирателни комисии. Разпределението на действителните гласове между участвалите кандидати за кмет на база 85.10 % обработени протоколи съобщи Теодора Крумова, председател на ОИК – Стара Загара. В избора за общински съветници най-много гласове са подадени отново за ГЕРБ, допълни Крумова.


Предаването на изборните книжа върви нормално и без особени проблеми, въпреки че има допуснати много грешки при попълването на протоколите, допълни Теодора Крумова. Очаква се всички протоколи да бъдат обработени до края на деня.


Председателят на общинската организация на ГЕРБ в Стара Загора Емил Христов заяви, че победата на кмета Живко Тодоров на тези избори е закономерна и е резултат на упоритата му работа през последните 4 години. Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да се промени и ще продължи изграждането на Стара Загора през следващия мандат без значение от броя на мандатите в общинския съвет, чиито брой все още не е ясен. Христов благодари на всички избиратели на ГЕРБ, както и на кмета Живко Тодоров за това, че е водил структурата на ГЕРБ Стара Загора към успехи през последните години.


Емил Христов каза още, че ГЕРБ е доволна от достигането си до балотаж в 12 села на територията на общината, където досега не е имала кметове, но изрази съжалението си за загуби в някои от населените места. Той обаче призова да се изчакат окончателните резултати на Общинската избирателна комисия в Стара Загора.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов