„JUMP Project“ обяви старта на новия си сезон

Животът

09-10-2015, 10:55

Автор:

RuseUtre.bg

Всичко от Автора

Той се провежда за втора поредна година

Стартът на новия си сезон проектът на бивши студенти на Русенски университет „Ангел Кънчев“ „JUMP Project“.

Той се провежда за втора поредна година и цели да изгради ключови качества в младите хора, както и да им даде възможност да се срещнат с представители на бизнеса и да разберат повече за техните формули за успех. Негови инициатори са Венцислава Николова и Елица Христова, наскоро завършили бизнес специалности и с амбиция да провокират позитивна промяна в българското образование, като дадат възможност на младото поколение да стартира своето професионално бъдеще, променяйки първо себе си.

Обучителната програма на JUMP Project стартира през м. ноември 2015 г. и ще продължи до м. юни 2016 г. Одобрените участници ще преминат през общо 4 модула през следващите 8 месеца: модул 1- „Първи стъпки“, модул 2- „Маркетинг“, модул 3- „HR” и модул 4- “Продажби“. Във всеки модул ще има по двама гост- лектори, които са представители на бизнеса, успели хора и лидери на обществено мнение. Те ще разкажат историята си пред участниците, ще им дадат възможност да задават въпросите, на които никога не са получавали отговори, но и ще им помогнат да развият своите

В програмата са заложени иновативни методи на неформално образование, както и форми на интерактивност. Участниците ще работят с екип от обучители, който ще организира техните индивидуални и групови задачи и ще изгради цялостния цикъл на обучението им.

Възможност за участие имат ученици от гр. Русе и околността, студенти и младежи на възраст 15- 29 години. Желаещите да се включат могат да получат повече информация на сайта на организаторите, както и да кандидатстват в споделената там форма за кандидатстване. Критериите за избор са няколко, но екипът на проекта споделя, че най- важният критерий е мотивацията за участие.

През периода на обучителната програма ще се проведат и няколко публични обучения, като първото от тях ще се състои още този месец в културен център BH и ще бъде на тема „Презентационни умения“.

Проектът се осъществява с подкрепата на Русенски университет „Ангел Кънчев“, BH- социален проект на Еконт и „Идеята ми – Маркетинг/Реклама“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов