Джон Сноу е жив, феновете ликуват (снимка)

Любимецът на зрителите оживява в “Game of Thrones” VI

Създателите на култовия сериал „Игра на тронове", който неотдавна спечели 12 награди „Еми", пуснаха в интернет фотоси от снимките на новите серии. От тях става ясно, че един от главните герои - Джон Сноу, не е умрял.

Смъртта му в предишните епизоди бе посрещната с гняв и недоволство от почитателите на сагата, които остро критикуваха създателите на „Игра на тронове" за решението да убият Джон Сноу.

Една от снимките, попаднали в интернет, показва, че изпълнителят на ролята на Джон Сноу - Кит Харингтън, продължава участието си, облечен в бойни доспехи и оръжие в ръка. Самият Харингтън отказва да каже дали героят му оживява.

Когато любимецът на зрителите Джон Сноу бе убит в предишния сезон, мнозина изгубиха желание за гледат "Игра на тронове". Най-обичаният сериал в света взе да става прекалено брутален, дори за най-садистичните вкусове - когато затриеш един-двама главни герои, се търпи, но не и ако убиеш баш любимците. Всички се чудеха дали е възможно къдрокосият симпатяга, изигран от Кит Харингтън, все пак да е оцелял, след като бе предателски наръган от подопечните му хора. Може би все пак сценаристите са проявили милост както към героя, така и към зрителите.

Любимецът на публиката бе заснет да се присъединява към снимките на шестия сезон в Белфаст. И е въпрос на време да бъде възкресен. "Сценаристите ми казаха: "Мъртъв си". Няма вариант повече да участвам в сериала. Обикнах много Джон Сноу, но всичко приключи", бе казал след гибелта си в сериала Харингтън. Но най-вероятно е подлъгал всички, за да може да се радват повече, когато разберат, че е оцелял.

Феновете се съмняваха до последно, понеже Кит продължи да поддържа косата си по същия начин, по който се вее в сериала, и не правеше никакви промени във външния си вид. "Ако знам нещо за "Игра на тронове", е, че смъртта не е постоянна величина", заяви пък авторът на поредицата Дж.Р.Р. Мартин. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов